4,5 ani, 4,5 Milioane, 4.500 RON

In luna mai 2009 se implinesc 4 ani si jumatate de cand am inceput sa ma “joc” de-a Google adWords.

De atunci si pana acum am gestionat bugete totalizand lejer 4,5 milioane USD pentru clienti extrem de variati. De la mici antreprenori locali – fie ei in Romania sau Canada si terminand cu corporatii multinationale din categoria Fortune 500 – adica advertiseri nationali cu bugete insemnate.

Ca sa va dau o idee despre clientii pentru care am lucrat, voi mentiona doar cateva nume foarte cunoscute oricui precum: General Motors, Kodak, Club Med, American Express, Pagini Aurii, ING Bank, Procter & Gamble, Air France, Ford, Orange, etc.

La HyperActive, ne mandrim sa fi fost singura agentie interactiva romaneasca (din cunostintele noastre) care a atins vreodata statutul de Companie Certificata Google adWords, in lunile noiembrie si decembrie 2008.

Pentru a sarbatori aceste realizari, si pentru a incuraja cat mai multi advertiseri romani (fie ca sunt fie ca nu sunt clienti ai HyperActive) sa testeze Google adWords, in luna mai 2009, ofer oricarui client (sau agentie) care porneste o campanie Google adWords un voucher de 150 RON.

Ideea este ca orice client care nu a incercat niciodata Google adWords sa testeze serviciul si sa vada “pe propria-i piele” cat de eficienta este publicitatea prin acest canal media.

Rezultatele cu siguranta va vor convinge ca merita sa acordati o atentie mai mare acestei tactici de publicitate online. Nu trebuie sa semnati contract cu HyperActive, nu trebuie ca HyperActive sa va gestioneze campania, nu este nevoie sa va angajati ca veti cheltui o anumita suma de bani minima.

HyperActive ofera servicii de promovare prin intermediul Google adWords, si evident ca puteti apela la noi daca considerati ca aveti nevoie de ajutorul nostru fie cu setup-ul fie cu managementul campaniei. Insa pentru a primi acest voucher Google adWords de 150 RON nu este nevoie sa semnati un contract cu HyperActive.

Procedura este simpla: demarati o campanie Google adWords si imi trimiteti un e-mail in care imi spuneti ID-ul contului vostru de adWords. Veti primi de la mine, prin e-mail un cod cu ajutorul caruia veti putea sa obtineti acet credit de 150 RON din interafata voastra de adWords.

Disclaimer: Promotia nu se aplica decat clientilor noi, care nu au mai avut pana acum campanii de adWords. Atentie, voucher-ul nu este functional decat in primele 2 saptamani de “viata” ale unui cont de adWords.

Adresa de email la care ma gasiti este alex.visa@hyperactive.ro

11 Comments

 • May 4, 2009

  vlad gidea

  Felicitari. Sunt convins ca in spatele acestor realizari sta multa munca.

  *intractiva romaneasca (typo)

 • May 4, 2009

  Ecologie umana

  Interesant. Am sa incerc.

 • May 4, 2009

  Cristian Ignat

  felicitari :-)

  just curious, 4.500 RON ce este? limita de vouchere?

 • May 4, 2009

  Alex

  @vlad multumesc pentru mesaj. corectat typo-ul.

  @ecologie umana … let me know daca vrei sa incerci si iti trimit un voucher.

  @Cristian Ignat: Da, 4,500 RON este limita de vouchere … dar avem si mai multe daca exista o cerere sustenabila.

 • […] Vouchere pentru Google adWords In luna mai 2009 se implinesc 4 ani si jumatate de cand am inceput sa ma “joc” de-a Google adWords. De atunci si pana acum am gestionat bugete totalizand lejer 4,5 milioane USD pentru clienti extrem de variati. De la mici antreprenori locali – fie ei in Romania sau Canada si terminand cu corporatii multinationale din categoria Fortune 500 – adica advertiseri nationali cu bugete insemnate. Pentru a sarbatori aceste realizari, si pentru a incuraja cat mai multi advertiseri romani (fie ca sunt fie ca nu sunt clienti ai HyperActive) sa testeze Google adWords, in luna mai 2009, ofer oricarui client (sau agentie) care porneste o campanie Google adWords un voucher de 150 RON. […]

 • May 5, 2009

  serban

  Felicitari pentru intiativa si pentru cei aproape cinci ani de munca. Am o intrebare. HyperActive a fost singura companie romaneasca certificata de google. In ce masura a ajutat acest lucru? Sigur, este o realizare, dar in ce masura a contat in relatia cu clientii?

 • May 5, 2009

  Alex

  Serban,

  Multumesc.

  Certificarile pe care le ofera Google pentru Google adWords sunt de 2 feluri: una este certificarea individuala, care presupune ca o persoana (sau un angajat al unei comanii) a luat examenul si ca respectia persoana sau companie mentin un nivel al volumului investit in Google adWords de 1.000 USD in ultimele 90 zile. A doua certificare este cea de companie, care prevede ca 2 angajati ai companiei sa fi luat examenul (deci sa fie certificati), iar compania sa mentna un nivel al investitiei in Google adWords la un nivel de 100.000 USD in ultimele 90 zile.

  Din cunostintele noastre, suntem singura companie care a atins vreodata statutul de companie certificata in Romania.

  Daca ne-a ajutat sau nu acest lucru la client? Evident ca da. Ne-a ajutat pe 2 planuri: odata la nivel de statement si odata la nivel de specialist. Prin faptul ca suntem certificati clientii au incredere ca ii vom ajuta sa isi eficientizeze campaniile, iar in peste 95% din cazuri, cand am intervenit pe o campanie, s-au vazut inbunatatiri semnificative.

 • May 5, 2009

  Tudor Mateescu

  doua intrebari:

  cum ai ajuns sa lucrezi cu aceste firme?

  si ce procent din acest buget ti-a revenit?

  pe cat se poate detalia :)

 • May 5, 2009

  Alex

  Tudor,

  Prin ofertarea si vanzare directa catre clienti fie prin participarea la pitch-uri la care eram invitat sa prezint oferta.

  Pricing-ul pentru managementul unei campanii de Google este extrem de variat, si sunt mult prea multi parametrii de considerat pentru a raspunde simplu si la obiect: X%

 • […] complex, mi-aduc aminte de ceva articole ‘pro-bono’, cum ar fi la Alex Visa ‘4,5 ani, 4,5 Milioane, 4.500 RON‘, Krumel cu ‘Advert Point pro bono publico‘ sau Dragos Lupascu cu articolul […]

 • July 14, 2009

  iMunteanu

  Bravo…asa Sa creasca piata mare!! Sa fie multi care folosesc acest tip de promovare super super eficienta!!!
  Hai AdWords, Hai Google, Hai Adsense, Hai Analytics !!!!