Curs de obtinut rezultate palpabile in mediul online

Industria de online, atat cea din Romania, dar si cea internationala primeste anul acesta un mare boost. 

Cu toate cele care se intampla pe piata (criza & stuff), mai toti marketerii au aceleasi presiuni de a produce rezultate. In plus, mai trebuie sa faca asta si bine, si repede si ieftin.

Cam greu nu? Sau nu, daca sti ce trebuie.

Doru Panaitescu un nume deja foarte cunoscut pe piata romaneasca de online, care de ceva vreme se ocupa de training, coaching si alte activitati in care imbina utilul cu placutul, are o initiativa excelenta: Organizeaza Primul curs deschis de publicitate online.

Cursul se adreseaza in principal marketerilor, care desi nu trebuie sa execute efectiv toate taskurile pentru a demara si pune in practica o campanie online, au nevoie sa coordoneze fie o echipa fie o agentie responsabila cu implementarea respectivelor campanii.

Concret, in 19 si 20 martie va avea loc primul asemenea curs. Pentru detalii si inscrieri, nu ezitati sa luati legatura direct cu Doru prin email.

Printe altele se va discuta si Google adWords si Google Analytics, curs pe care am sa il sustin personal.

Ne vedem pe 19-20 martie.

4 Comments

 • […] de Doru Panaitescu, avându-l ca invitat special pe Alex Visa. Cum îi cunosc pe amândoi vi-l recomand cu încredere ?i f?r? a mai enumera o lung? list? de […]

 • March 18, 2009

  mihai

  40% din traficul site-urilor care vand publicitate e facut de cei care fac planning, plus de managerii site-urilor respective, plus de angajatii care lucreaza efectiv la aceste site-uri si nu in ultimul rand de concurentza.
  concurentza e cea mai fidela, ea scaneaza mereu sa vada ce face celalalt.
  online-ul este 100% contorizabil, controlabil, editabil, falsificabil.

 • March 18, 2009

  Alex

  Mihai,

  O afirmatie fara o baza.

  Indiferent daca este asemenea cifra discutabila sau nu, la urma urmei conteaza rezultatele obtinute …. si alea nu le mai produc nici concurentii nici angajatii firmei.

  Cand rulezi o campanie si ai 3000 de aplicatii la un produs … asta inseamna ceva palpabil, masurabil si sigur nefalsificabil.

  Ce zici?

 • March 23, 2009

  Monica

  Ce anume aduce succesul in mediul online, care sunt ingredientele? Am participat anul trecut la IMTO Day, astept si sesiunea din acest an.

  Vrei sa afli algoritmul succesului? Poti vota cu 10 stelutze propunerea 5 acum: http://www.traininguri.ro/concurs/propunerea/5