Davos 2008

Spre sfarsitul lunii ianuarie va avea loc la Davos in Elvetia, editia 2008 a Forumului Economic Mondial, un eveniment in care lideri in afaceri, politicieni, academicieni, proprietari de media, etc isi unesc fortele, cunostintele si experientele personale “to make the world a better place”. Tema forumului de anul acesta va fi una extrem de provocatoare: Puterea Inovatiei Colaborative (The Power of Collaborative Innovation).
Anul trecut, acest eveniment a inregistrat o mare premiera prin faptul ca si-a creat un canal pe YouTube.com.

Pe 13 Decembrie 2007, a aparut pe YouTube un video intitulat The Davos Question”, un filmulet care ne invita sa ne manifestam propria opinie referitor la cum am putea face lumea mai buna in 2008. Extrem de profesionist realizat, filmul foloseste diverse “vedete” YouTube.com pentru a transmite un mesaj simplu: “Trimite-ne un raspuns video despre cum ai face tu lumea un loc mai bun in 2008 iar liderii globali participanti la Davos iti vor raspunde.”

Desi lansat in urma cu numai 3 zile, filmul a inregistrat aproape 300.000 vizualizari si are deja 1385 comentarii si 79 raspunsuri video.

O campanie de promovare a unui eveniment mondial care a ales calea perfecta pentru a comunica cu generatia tanara si a o motiva sa se implice intr-o cauza nobila.

Va las in compania filmului.
BDqs-OZWw9o

Comments are closed.