Profesionistii Google adWords se inmultesc

Marius Pahomi a anuntat astazi, intr-un mod foarte “smart” obtinerea certificarii Google adWords. Marius sustine ca Mediaedge:CIA este prima agentie de media din Romania cu competente certificate de Google (adWords).

Am zis ca este smart pozitionat pentru ca nu prea poti sa ii reprosezi nimic referitor la cele sustinute. Sunt intr-adevar primii dintre agentiile de media internationale care au cel putin un om care stie bine cu ce se mananca adWords si care a dat si luat examenul Google, examen care apropos, nu este deloc usor.

Felicitari Marius! Le meriti pe deplin. Ca urmatoarea miscare ar trebui sa ne unim fortele si sa deschidem un grup de lucru al SEMPO la Bucuresti. Cu siguranta asta va ajuta la promovarea marketingului si publicitatii pe motoarele de cautare.

Este extrem de pozitiv ca exista un interes in piata pentru acest gen de publicitate. Fara sa dau cifre specifice de ROI pentru nici un client, pot sa spun ca eficienta campaniilor de search este cea mai mare dintre toate campaniile online, inregistrand frecvent costuri de achizitie de 2,000% (da, doua mii la suta) mai mici decat cele obtinut printr-o campanie de bannere. Ok, asta nu inseamna ca bannerele nu sunt bune. Am mai zis-o deja: Mixul de media este inca la putere!

2 Comments

 • March 6, 2008

  cristian mihai

  salut alex,

  interesanta idee cu sempo, zic asta pt ca in curand zona de marketing online o sa dezvolte
  si ar fi bine sa existe cateva reguli in domeniu

 • March 6, 2008

  Alex

  Le-am dat un e-mail ieri, si astept raspuns.
  O sa revin pe tema asta.