Despre

Sunt un pasionat de tehnologie in general si de internet in mod special. Ma ocup intensiv de marketing web de peste 6 ani si lucrez in media de peste 10 ani.

In 2001, am fost promotorul diviziei internet a ARBOmedia si cu acesta ocazie am vorbit pentru prima data in fata unei audiente de 150 de persoane despre vanzarea de publicitate pe internet. Si acum imi amintesc cu placere de … cat de frica mi-a fost sa deschid gura :).

In septembrie 2003, cand divizia internet a ARBOmedia era in plina decolare, s-a trezit sufeltul de nomad din mine si m-am relocat in Canada. Mare nebunie!!!

Am plecat cu un singur gand: sa reusesc in “media si advertising” cu orice pret. In ultimii 4 ani m-am ocupat exclusiv de web si de marketing interactiv. Multe lucruri noi si diferite fata de ce facusem la ARBOmedia in urma cu putin timp, dar culmea: care mergeau, dadeau roade si clientii continuau sa investeasca din ce in ce mai mult.

La un moment dat anul trecut (in 2006) m-am saturat sa fiu de partea furnizorului media (sau a regiei) si “am sarit gardul” de partea clientului. Am cazut in curte la o companie de asigurari numita belairdirect, divizie a ING Canada. Alta mancare, alte condimente si mai ales alte “challenge-uri”. Frumos si mai ales educativ. Am invatat ce este acela un “Use case” si un “UI Document“. Cea mai interesanta parte este insa negocierea cu vanzatorii de media (internet). Este “priceless” sa iti poti evalua retrospectiv performantele de client service prin comparatie cu fostii tai competitori.

Atata vreme cat am fost de partea mediei, in Canada m-am ocupat de clienti precum: Ford, Best Buy, eBay, Club Med, Air France, Kodak, Turism Australia, GM, Expedia, Audi … si multe alte nume mai mari sau mai mici.

Minunata a fost oportunitatea de a deveni un expert in SEM si SEO, la momentul actual fiind un Specialist Certificat Google Adwords.

Pentru detalii legate de experienta mea profesionala arunca-ti o privire pe profilul meu Linkedin.

Last, but not least, daca ai intrebari, trimite-mi un e-mail.

Va salut,