Supusii Reginei Elizabeta a II-a raspund scurt pe 2(.0)

De 50 de ani incoace in fiecare an de Carciun, regina Elizabeta a II-a adreseaza un mesaj locuitorilor din Marea Britanie. Statisticile au aratat insa ca mai mult de jumatate din populatia tanara a regatului unit nu a vazut niciodata acest mesaj (transmis prin intermediul televiziunii).

In 2007 compania Intel Corp. s-a hotarat sa-i dea o mana de ajutor reginei prin intermediul tehnologiei secolului 21. La prima vedere un act civic laudabil in fapt insa o campanie de comunicare extrem de ingenioasa a celor de la Intel. Obiectivul – promovarea marcii Intel.

Reprezenatntii Intel vor porni la drum prin Marea Britanie si ii vor filma pe locuitorii dornici sa adreseze un mesaj de Craciun natiuni, ca raspuns la mesajului reginei -ganduri despre evenimentele majore ale anului: de la Facebook la inundatii sau de la ultima versiune a Harry Potter la reintoarcerea Spice Girl… Din toate filmarile, Intel va compila “primul mesaj democratic al poporului” care va fi postat pe site-ul Intel UK in data de 18 decembrie 2007 a anuntat purtatorul de cuvant al companiei.

Un raspuns scurt pe 2(.0) care va include si vocea celor care se hotarasc sa se inregistreze singuri si sa uploadeze fisierul mpeg, avi or wmf pe site-ul Intel!

Comments are closed.