Wassup 2008

Foarte tare spotul. Umbla vorba ca ar fi chiar versiunea originala de broadcast.
Asta numesc eu raspandire virala. 2.800.000 vizualizari in 5 zile.

Nu este ceea ce probabil banuiti.
Daca nu reusim sa invatam din ispravile noastre, macar din ale altora.

Qq8Uc5BFogE

7 Comments

 • November 2, 2008

  ZEU5

  Asta da campanie :))

 • November 3, 2008

  Adelush

  Nu stiu la ce ora iti incepi ziua, dar am o veste buna pentru tine: ai un nou comentariu! (nu stiu de ce imi tot rasuna in cap vocea aia cu: “Welcome! You have mail!” …sau poate ca stiu, dar nu vreau sa fac o paranteza prea mare …).
  Am o veste proasta si una buna! :)

  function veste(veste.p, veste.b:string):string;

  If (you`re in a good mood) then {
  veste.p:=’Aceasta nu e este un comentariu despre video-ul de mai sus!’;
  veste.b:=’mor de placere cand observ ca am ajuns sa legam _barak.obama de strategie-web, in contextul unui spot TV! …OF VIATA MEA! Dupa o lunga perioada in care toata lumea se pricepea la imobiliare( a se citi Generatia Q7) sigur urmeaza una si mai lunga, bine unsa cu makemylogobiggercream!’;
  }
  else {
  veste.b:=” “;
  veste.p:=”Foarte adevarat cam tot ce ai scris pe aici, dar sunt multe informatii pe care le-am primit acum 5 ani ( web design!). Am zambit cald atunci cand am vazut ca exista si o sectiune Inovatie, dar mi-a trecut repede cand am dat peste Aventura Koleos 4×4!!! Ciorba si paine in acceasi farfurie? …cred ca stim cu totii ce iese, dar se pare ca unora le place/convine! Oamenii din IT NU STIU DOAR SA PROGRAMEZE!!! Si am mai spus-o atunci cand am fost intrebata …cum codez pe tocuri? Internetul este un mediu de comunicare, dar fata de publicatiile scrise, radio, sau TV …el functioneaza doar atunci cand este privit fie ca o afacere, fie ca un mijloc de comunicare! Hai sa nu mai amestecam lucrurile! Blog-ul tau este foarte placut din aproape toate punctele de vedere, dar …intotdeauna exista un Dar!”
  }
  veste:=”Google are succes pentru ca nu a fost conceput de doi oameni de marketing!”
  end.

  *pt. managerii detinatori de blog-uri despre web: functia mea o sa dea eroare la compilare?

 • November 3, 2008

  Alex

  Adelush,

  Inafara de faptul ca acest comentariu al tau “made my day” am urmatoarele observatii:

  1. campania electorala a lui Obama are o puternica componenta de web, care, culmea, este foarte bine facute.
  Recomand spre citire urmatorul articol care contine o mini analiza a elementelor campaniei web a lui Obama.

  2. Da, nici Larry nici Sergey nu sunt oameni de marketing, unul are un doctorat in Computer Science si un MBA, celalalt doar un master degree in Computer Science.
  Cu alte cuvinte, amandoi sunt “computer geeks”, dar unu a realizat ca ii trebuie si ceva notiuni de business pentru a fi un antreprenor de success.

  3. Oamenii din IT, daca ar stii doar sa programeze lumea ar fi mult mai “nashpa”

  4. Ma bucur ca al meu blog este Ok din multe puncte de vedere, dar tocmai pentru ca exista un DAR, astept comentariile voastre.

  Multumesc,
  Alex

 • November 3, 2008

  Magie

  Prea tare clipul.

 • November 8, 2008

  Adelush

  De 3 ori “URA!” pt. _barak.obama! :)
  De 3x3x3x3 ori “URA!” pt. cei de la CNN!
  Un “thx!” pt. “mini analiza” …si inca ceva:
  Am precizat “legam _barak.obama de strategie-web, in contextul unui SPOT TV!
  …dar totusi, mai citesc inca o data “mini analiza” si, sincer vorbind, nu imi sugereaza decat ca Internetul ofera un mod inteligent de a transporta informatia si ca e deschis pentru toate industriile si pt. toate institutiile din toate colturile lumii! In opinia mea nu exista nici o strategie-web, poate nici in a lor …dar nu te astepti sa fie 100% sinceri cu tine, doar pt. ca sunt americani nu? Titlul perfect? “Afaceri e-(motionale)” sau “E-business cu motor emotinal”. La proiectul ala sigur au participat oameni care au observat ca desi multi se asteptau ca in 2008 sa avem alte cateva sute de canale TV, avem milioane de site-uri si mai gandesc ca se poate ca viitorul sa se termine in Silicon Valley, dar trebuie sa inceapa din Suflet si sa treaca prin Valori …pe parcurs.
  Acum transpune cuvintele “Suflet”, “Valori” …in online-ul romanesc! Te bufneste rasul? Si pe mine! :)

  Trecand la oile noastre …daca esti “computer geek” imposibil sa nu stii ca poti sa obtii un MBA perfect acceptabil daca stai in Laponia, iti cumperi un PC si-l citesti pe Michael Porter cu asiduitate. Nici nu trebuie sa iesi din casa!!
  DAR! Nu poti sa iti deschizi si sa ai succes cu restaurantul nr. X daca nu esti bucatar cu un trecut culinar “apetisant” …se zicea, eu prefer exemplul cu scolile de afaceri care au nevoie de ceva iedera pe cladiri ca sa mai convinga pe cineva …
  Oamenii din IT nu stiu doar sa programeze. Unii stiu sa gateasca, altii merg in cluburi, unii(a.k.a EU) se chinuie sa renuntze la “shortcut”-ul nes(cand am auzit incadrarea “cafea INSTANT” stiam ca e pt. mine) …cafeaua dureaza al naibi de mult! …si cunosc pe cineva care incearca sa se lase de fumat!! Ceea ce vreau sa spun e ca complexitatea dorintelor noastre, a oamenilor. (punct) tinde spre infint …si oamenii din IT stiu asta, pe langa programare (SAC!)
  Asa ca …voi continuati sa mergeti pe “mana” statisticilor si fiti locuitorii lumii cuvintelor-compuse, a continutului 100% SEO ca asta e viitorul in online! :)
  Abia astept ca statisticile unui cabinet de avocatura-online sa arate ca: “100% din divorturi sunt bazate pe 100% casatorii!!” …sper ca nu o sa sugerati o sectiune: “Credeai ca nu ai motiv de divort? …citeste aici!” pentru a creste numarul vizitatorilor!!

  Nu uitati ca NU vizitatorii galeriilor de arta i-au spus lui Picasso sa inventeze cubismul!!

  P.S. Vorba lui Mircea Badea: “Nu mai pot cu manageri ashtia, nu mai pot!!”

 • November 21, 2008

  Illusion

  Misto :))

 • November 24, 2008

  eMagie

  De cate ori vad reclama asta ma apuca rasu