NewsFlash: Enquiro & Comscore Search Marketing Webinar

Doi grei ai publicitatii online: Gord Hotchkiss, presedinte al Enquiro si James Lamberti, vice-presedinte comScore vor fi gazdele unui webinar ce va avea loc in data de 24 iunie … adica maine.

Vestea buna este ca ora la care se va desfasura webinarul este 13:00 EST (ora coastei de est a Americii), adica ora 20:00 ora Romaniei.

Putine webinare de asemenea calibru sunt gratuite, dar acesta este. Va invit pe toti cei care manifestati un interes fata de search si marketingul online in general sa participati.

Tematica este promitatoare: Motoarele de cautare au depasit stadiul de a fi o simpla tactica in mixul de media online si au devenit o piese de rezistenta in orice plan de marketing de success. Marketerii inteleg ca motoarele de cautare pot fi folosite pentru a obtine date extrem de relevante despre comportamentul consumatorilor.

Gord si James promit discutii despre modul cum marketerii folosesc motoarele de cautare inca din faza de strategie a planului de marketing pentru a determina profilul demografic al consumatorului ideal, sau pentru interesul si a evalua masa critica de consumatori interesati pe piata.

Sper ca am reusit sa va starnesc (macar un pic) interesul. Un webinar care promite a fi interesant si la care inscrierea si participarea este gratuita.

 

Comments are closed.